Fable III not corrupted save

Zell57 Jun 15, 2013

  1. Zell57

    Zell57 Newbie
    20/47

    Joined:
    Apr 28, 2012
    Messages:
    246
    Likes Received:
    98
    Trophy Points:
    0
    Location:
    France
    Console:
    Xbox
    Hi someone's got a fable III not corrupted gamesave please?? I can't find a work save with the game finished? Thanx
     
  2. Sh

    Sharp_Shot123 Epic XPG Gamer Gold Subscriber
    0/47

    Joined:
    Dec 4, 2010
    Messages:
    869
    Likes Received:
    166
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Sacramento, CA.
    Console:
    Xbox
    D you have ALL the dlc?
     
  3. Zell57

    Zell57 Newbie
    0/47

    Joined:
    Apr 28, 2012
    Messages:
    246
    Likes Received:
    98
    Trophy Points:
    0
    Location:
    France
    Console:
    Xbox
    No I don't only 1 DLC with achievements
     
  4. Fallen Predator

    Fallen Predator Lifetime Gold Lifetime Gold
    135/188

    Joined:
    Mar 23, 2012
    Messages:
    2,136
    Likes Received:
    783
    Trophy Points:
    135
    Gender:
    Male
    Location:
    Aust, Newcastle
    Console:
    Playstation 4
    • Like Like x 1
  5. Narianor

    Narianor Cookie Lover BANNED
    25/47

    Joined:
    Mar 27, 2013
    Messages:
    379
    Likes Received:
    89
    Trophy Points:
    25
    Gender:
    Male
    Location:
    Outside your window
    Console:
    Xbox
    I just used Fleetpaw's advice and I got a lot of my saves modded and working. No corruption.

    tools
    1) your hero save
    2)Horizon modding tool
    3) Le fluffie
    4) USBXTAFGUI_v44
    5) a fable 3 modding program

    ok get the tools and lets move on
    1) open Horizon and on device explorer find your Fable 3 Hero 00X file (X being the save game number)
    2) drag your Hero file on your desktop it should appear there
    3) click it and copy the file and make a folder named Hero back up put the copy in the folder (safety first people)
    4) in horizon extract ALL .bin files from your hero save onto your desktop (make sure your desktop is clear for less confusion)
    5) move all bin files to an empty folder
    6) edit your herosave.bin file in the editor your checksumsave.bin file should recalculate upon saving
    7( delete your hero file on the desktop then c&p the one from your backup folder to your desktop (CRUCIAL)
    8) open the hero file you repasted on your desktop in Le fluffie
    9) replace (in Le fluffie) Herosave.bin and checksum save.bin
    10) under security tab click the fix button once (this will also rehash/resign your save) close application
    11) in USBXTAF navigate to your hero file on your memory unit then delete the original Hero00X file then inject the modded file into the same place you deleted the old one it should come up as 8.24 MB in size close all programs and run the save on your 360 to be sure save the file and cold restart the 360 if the save doesn't corrupt then congrats your done
     
    • Like Like x 1
  6. Zell57

    Zell57 Newbie
    0/47

    Joined:
    Apr 28, 2012
    Messages:
    246
    Likes Received:
    98
    Trophy Points:
    0
    Location:
    France
    Console:
    Xbox
    thanx ;)
     
  7. mo

    mohitwavare1 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 12, 2014
    Messages:
    12
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    thanks

    thankyou
     
  8. cj

    cjm360 Rookie
    15/47

    Joined:
    Dec 2, 2014
    Messages:
    34
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    15
    ok i have got horizon 2.8.5.0 and it allways comes up corrupted but then i used the 2.5.4.0 version and it doesn't come up corrupted at all it works fine so if you are having trouble with the gamesave download the old version of horizon not the up to date one hope this helps
     
  9. Ne

    Newel Banned (Read The Rules) BANNED
    0/47

    Joined:
    Mar 30, 2015
    Messages:
    0
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Playstation 3
    im going to make 4 hero saves for fable anniversary as soon as i hit 50 posts i'm new here
     
  10. cr

    crazy117 Rookie
    20/47

    Joined:
    Jan 19, 2012
    Messages:
    53
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    20
    Console:
    Xbox
    for some reason fable 2 and fable 3 dont read saves from a usb, so i move the saves to the hdd and saves work, i found a lot of saves and all work made this
     

Share This Page

Close