[email protected] 1250G [Load and pop]

Zell57 Aug 2, 2013

  1. Zell57

    Zell57 Newbie
    0/47

    Joined:
    Apr 28, 2012
    Messages:
    246
    Likes Received:
    98
    Trophy Points:
    0
    Location:
    France
    Console:
    Xbox
    • Like Like x 3
  2. Menov

    Menov 5.0 COBRA R 1993 Lifetime Gold
    0/47

    Joined:
    Jan 10, 2012
    Messages:
    1,761
    Likes Received:
    1,094
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Indiana
    Console:
    Xbox
    • Like Like x 2
  3. ro

    roneraven Newbie
    0/47

    Joined:
    Nov 28, 2012
    Messages:
    50
    Likes Received:
    23
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    • Like Like x 2
  4. BANWAVE

    BANWAVE Gold Member Gold Subscriber
    115/188

    Joined:
    Oct 3, 2012
    Messages:
    1,703
    Likes Received:
    755
    Trophy Points:
    115
    Gender:
    Male
    Location:
    small town
    Console:
    Xbox One
    let me no if works m8 :gamer4:
     
  5. ro

    roneraven Newbie
    0/47

    Joined:
    Nov 28, 2012
    Messages:
    50
    Likes Received:
    23
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Well it might be a little bit, I'm trying to complete Assassins Creed 3 at the moment. And I'm reading the rules to see if I should bother trying to upload a save that I haven't seen yet haha
     
  6. Ro

    Roxashack Newbie
    0/47

    Joined:
    Mar 31, 2013
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    am gonna try it, thanks :)
     
  7. ro

    roneraven Newbie
    0/47

    Joined:
    Nov 28, 2012
    Messages:
    50
    Likes Received:
    23
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Just tried the Legit order that menov posted. Its a save set of 3 saves. The first one I loaded up and it did a load and pop on 2 achvs I didn't have. The other 2 saves that were included I didn't need so I didn't try them out.

    As far as the 1250 load and pop save, its only 1 save and I don't want 750(what I personally need) Gamerscore popping at once lol. So I have some work to do first.
     
    • Like Like x 1
  8. si

    sixzeronefake Newbie
    0/47

    Joined:
    Aug 5, 2013
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Save game is damaged.
     
  9. ro

    roneraven Newbie
    0/47

    Joined:
    Nov 28, 2012
    Messages:
    50
    Likes Received:
    23
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Both of Menov's are working.
    I tested the other one on my dummy account, and it popped 1250 as soon as it loaded up.

    I did not test the original poster's save though.
     
    • Like Like x 1
  10. si

    sixzeronefake Newbie
    0/47

    Joined:
    Aug 5, 2013
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    why does it keep saying the save game is damaged?
     
  11. si

    sixzeronefake Newbie
    0/47

    Joined:
    Aug 5, 2013
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Can you help me fix this issue?
     
  12. si

    sixzeronefake Newbie
    0/47

    Joined:
    Aug 5, 2013
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Nevermind i fixed it. I was making a mistake using horizon lol
     
  13. ro

    roneraven Newbie
    0/47

    Joined:
    Nov 28, 2012
    Messages:
    50
    Likes Received:
    23
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    I was using horizon a lot and kept getting that, so I tried out the 360revolution here and it seems to work a little better
     
    • Like Like x 1
  14. ru

    rulesfornature Newbie
    0/47

    Joined:
    Mar 3, 2013
    Messages:
    12
    Likes Received:
    18
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    HOLY DAMN, i just got 1250G without playing the game...should i thank you..?
     
  15. raisinbrand

    raisinbrand Member
    25/47

    Joined:
    Jun 3, 2013
    Messages:
    498
    Likes Received:
    96
    Trophy Points:
    25
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    i just don't get it!

    the game crashes with the usb stick in my console.

    and if i plug it in when it asks for a save device every save i tried is corrupt. NOTHING works. i tried a gazillion times. help?
     
  16. ro

    roneraven Newbie
    0/47

    Joined:
    Nov 28, 2012
    Messages:
    50
    Likes Received:
    23
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
  17. raisinbrand

    raisinbrand Member
    25/47

    Joined:
    Jun 3, 2013
    Messages:
    498
    Likes Received:
    96
    Trophy Points:
    25
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    yeah i know mate, thanks for the heads up though.

    should i try modio or another program for this?
     
  18. Le

    LegendaryOtaku Newbie
    0/47

    Joined:
    Nov 19, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Will try this out but I gave you rep already
     
  19. raisinbrand

    raisinbrand Member
    25/47

    Joined:
    Jun 3, 2013
    Messages:
    498
    Likes Received:
    96
    Trophy Points:
    25
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    i found another save - crackdown 1+2 - worked immediately.
     

Share This Page

Close