Thread Status:
Not open for further replies.

Resolved civ rev tool, cant find "out" folder

That1Steve Feb 6, 2012

  1. Th

    That1Steve Newbie
    0/47

    Joined:
    Feb 4, 2012
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    im trying to edit a save one turn into a new game (take my turn, end turn, save) but every time i try to load my save file into the 360rev editor it gives me the error message
    System.IO.DirectoryNotFoundException: Could not find a part of the path 'C:\Users\owner\AppData\Local\Revolt\out\'.

    iv tryed adding in the 'out' file in the path from the error but it didnt help, and when i close 360rev the out folder i made disappears
     
  2. Th

    That1Steve Newbie
    0/47

    Joined:
    Feb 4, 2012
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    100+ views and not 1 person can help...damn :suicide:
     
  3. Wallsch

    Wallsch Lifetime Gold Lifetime Gold
    185/188

    Joined:
    Oct 3, 2011
    Messages:
    4,647
    Likes Received:
    528
    Trophy Points:
    185
    Gender:
    Male
    Location:
    Wausau, Wi
    Console:
    Computer
    Be patient sir.
     
  4. XPGCaboose

    XPGCaboose XPG Lifer TeamXPG
    0/47

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    6,016
    Likes Received:
    707
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    California, USA
    Console:
    Xbox
    can you upload your save that you are trying to edit so the Dev team can try and recreate your error. without your specific save there isn't much they can do. also what game are you trying to edit? please try to add as much detail as you can and always include your save.
     
    • Like Like x 1
  5. Th

    That1Steve Newbie
    0/47

    Joined:
    Feb 4, 2012
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    im trying to edit civilization revolution. and i dont think its the saves as iv made about 10 new games to try and get the tool to open any of the saves and still it gives me the same error but if you still want me to provide a save i think i can get one onto here.
     
  6. XPGCaboose

    XPGCaboose XPG Lifer TeamXPG
    0/47

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    6,016
    Likes Received:
    707
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    California, USA
    Console:
    Xbox
    like i said if you could at leat upload a save it will help with this instead of just saying you don't think it's the save. the devs check this thread regularly but if you wont give them every option to try to help you there isn't much they can do. so upload your save with your current stats and detailed information of what you are trying to change.
     
  7. Th

    That1Steve Newbie
    0/47

    Joined:
    Feb 4, 2012
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
  8. XPGCaboose

    XPGCaboose XPG Lifer TeamXPG
    0/47

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    6,016
    Likes Received:
    707
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    California, USA
    Console:
    Xbox
    thank you. i'm sure the devs should be able to help you out now or if it's a bug in the code they can fix it and update 360Revolution.
     
  9. Th

    That1Steve Newbie
    0/47

    Joined:
    Feb 4, 2012
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    hopefully soon it will be fixed :)
     
  10. c0

    c0madr0ne Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 19, 2009
    Messages:
    896
    Likes Received:
    109
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Playstation 3
    i will look at this over the next few days... i just got back home and am doing a system upgrade
     
  11. c0

    c0madr0ne Newbie
    0/47

    Joined:
    Jul 19, 2009
    Messages:
    896
    Likes Received:
    109
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Playstation 3
    there has been an update, please download the update and try the editor again. please post if the update has fixed this issue

    thanks
    COMA
     
  12. Th

    That1Steve Newbie
    0/47

    Joined:
    Feb 4, 2012
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    first save i tried i got a message saying invalid package but i tryed a few others and its all worked, thanks for the help
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Close