Can The Battlefield Premium Maps Be Dlc Swapped Like Mw3 Elite?

murphyluck Jun 28, 2012

  1. murphyluck

    murphyluck Newbie
    0/47

    Joined:
    Mar 18, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Has anyone tested this out?
     
  2. tEcHN0

    tEcHN0 Gamer Lifetime Gold TeamXPG
    135/188

    Joined:
    Dec 23, 2011
    Messages:
    1,748
    Likes Received:
    726
    Trophy Points:
    135
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    I also do hope someone will get back to us. Keen on these/
     
    • Like Like x 1
  3. murphyluck

    murphyluck Newbie
    0/47

    Joined:
    Mar 18, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Me too, been waiting to see if it works. I hope it is just like the mw3 dlc!
    REP+


    I havent really posted on here much, although I should its a great site.. I am usually on three sixty iso, I got alot of friends over there.
    Over there there is no word on it. I will keep my eyes open.
     
    • Like Like x 1
  4. ThouTryHard

    ThouTryHard Newbie
    0/47

    Joined:
    May 17, 2012
    Messages:
    328
    Likes Received:
    32
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    America!
    Console:
    Xbox
    I would assume it works, I asked around and nobody will try it. If someone tries it and you get them, can I get them from you?
     
  5. as

    asassin90 Huge Leecher
    0/47

    Joined:
    Feb 6, 2011
    Messages:
    647
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    already tried and it doesn't work apparently. seems like there not making the same mistake as infinity ward.
     
  6. murphyluck

    murphyluck Newbie
    0/47

    Joined:
    Mar 18, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    silent. did you have elite? cause if you bought seperate it wouldnt work
     
  7. as

    asassin90 Huge Leecher
    0/47

    Joined:
    Feb 6, 2011
    Messages:
    647
    Likes Received:
    28
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    no. i don't have elite. but i know a few people that had it and tried to transfer it onto a dummy account and that didn't work.
     
  8. andygee1987

    andygee1987 XPGEE Lifetime Gold
    0/47

    Joined:
    Jun 26, 2011
    Messages:
    1,804
    Likes Received:
    335
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    England
    Console:
    Playstation 4
    i have tried it with no luck so far, the maps do not appear in my download history. i even let my friend sign into my account on his console to try but nothing as of yet
     
  9. XxBestMonsterxX

    XxBestMonsterxX I GOT SANDMANS DOGTAG!!!!
    0/47

    Joined:
    Nov 23, 2011
    Messages:
    496
    Likes Received:
    23
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Ny,Brooklyn
    Console:
    Xbox
    its because its in the bf3 updates
     
  10. HeavySmoker

    HeavySmoker 360 Lobby Hoster BANNED
    0/47

    Joined:
    Jun 1, 2012
    Messages:
    206
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Female
    Location:
    USA
    Console:
    Xbox
    Paid 4000msp for premium today then gave my account to a buddy of mine. He licence Transfered then downloaded my premium and all is working fine. :)
     
  11. Kombat

    Kombat The Best You Will Find
    0/47

    Joined:
    Mar 24, 2012
    Messages:
    349
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    License transferring works, DLC glitch doesn't with premium. But i don't know whether or not it works with someone who bought close quarters.
     

Share This Page

Close