Can somebody help me plz...

TheHive DPH Apr 3, 2011

  1. TheHive DPH

    TheHive DPH Banned Gold Subscriber
    155/188

    Joined:
    Jul 23, 2010
    Messages:
    1,905
    Likes Received:
    390
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    West Midlands
    Console:
    Xbox
    Ok so I want to flash my console and to do this I would usually just buy a sata card for my pc. But now I have a laptop! Does anybody know what I would use to flash my box with my laptop??? I went on ebay and seen sata cards for laptops but I don't know if they are the correct one's as it doesn't mention anything about the chipsets like the pc one's do...
     
  2. Bullet

    Bullet XPG Original Founder EST 2000 XPG Administrator XPG Founder
    550/564

    Joined:
    Jul 16, 2009
    Messages:
    20,981
    Likes Received:
    7,961
    Trophy Points:
    550
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    You will need either a pcmcia card (must be via vt6421 chipset) or if your laptop has only a expresscard slot, a pcmcia card + expresscard/pcmcia card adapter. If you need i can give you links for these.
     
    • Like Like x 1
  3. TheHive DPH

    TheHive DPH Banned Gold Subscriber
    0/47

    Joined:
    Jul 23, 2010
    Messages:
    1,905
    Likes Received:
    390
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    West Midlands
    Console:
    Xbox
    yea that would be great if you could. Im not sure what slot my laptop has but as its quiet old its the large 1 not the small 1...
     
  4. sl

    slider21 Newbie
    0/47

    Joined:
    Jan 31, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    Or you could use the X360 usb pro.
     
    • Like Like x 1
  5. orion0912

    orion0912 Xpg Official Cripple
    0/47

    Joined:
    Feb 21, 2011
    Messages:
    1,776
    Likes Received:
    306
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Telford
    Console:
    Playstation 4
    or get some 1 else to do it lol
     
  6. madasahat

    madasahat Official XPG Spastic
    155/188

    Joined:
    Jul 21, 2009
    Messages:
    6,089
    Likes Received:
    558
    Trophy Points:
    155
    Gender:
    Male
    Location:
    LUFC
    Console:
    Computer
    the usb pro has been released so lap top owners (and noobs) can flash the 360 with ease, you will need : usb pro, ck3 pro rev d for power and a probe v3 with this set up you will be able to flash all 360s except the slims, hook up ya shizzle run the latest jungleflasher READ READ and THEN READ the tuts agian and you should be good to go, I got all my stuff from ck3.co.uk
     
    • Like Like x 1
  7. TheHive DPH

    TheHive DPH Banned Gold Subscriber
    0/47

    Joined:
    Jul 23, 2010
    Messages:
    1,905
    Likes Received:
    390
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    West Midlands
    Console:
    Xbox
    sweet will checkout that link thanks...
     
  8. TheHive DPH

    TheHive DPH Banned Gold Subscriber
    0/47

    Joined:
    Jul 23, 2010
    Messages:
    1,905
    Likes Received:
    390
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    West Midlands
    Console:
    Xbox
    just checked out the link. do i really need the ck3 pro rev d and the probe? can i just connect my drive 2 the 360's power supply as im only going 2 b using it once. i dont know if i neec the probe. not sure what its for. i have a regular 360 with a hitachi drive. also im pretty sure u cant but i already have a flashed hitachi drive from an old xbox, is there no way of getting that to work on the box i have now?
     
  9. madasahat

    madasahat Official XPG Spastic
    155/188

    Joined:
    Jul 21, 2009
    Messages:
    6,089
    Likes Received:
    558
    Trophy Points:
    155
    Gender:
    Male
    Location:
    LUFC
    Console:
    Computer
    just send the drive to bullet it would be cheaper and easier :)
     

Share This Page

Close