can i hotswap bioshock 1 mods still?

Dragomir Apr 8, 2013

  1. Dragomir

    Dragomir Newbie
    430/564

    Joined:
    Jan 3, 2012
    Messages:
    30
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    can i use a configINI.IBF and mod my bioshock iso and then hotswap it still?
    some peaple say it is pached and that i need a j-tag, what is true?
     
  2. xIIJazza

    xIIJazza Gods divine one
    0/47

    Joined:
    Jun 7, 2011
    Messages:
    548
    Likes Received:
    149
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    I don't believe that it's patched???

    and even if it is you can just play it offline with a cleared system cache ;)
     
  3. Shadow

    Shadow Watchers Staff Member XPG Moderator
    430/564

    Joined:
    Mar 9, 2011
    Messages:
    9,017
    Likes Received:
    1,421
    Trophy Points:
    430
    Gender:
    Male
    Location:
    Floating in Space having a beer with the guy who d
    Console:
    Xbox One
    i dont no m8 as i try iso-ing the game but it would not load lost 3 disks so far so i just use my JTAG and mod my saves den conver it over to my retail to use.
     
  4. Dragomir

    Dragomir Newbie
    0/47

    Joined:
    Jan 3, 2012
    Messages:
    30
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    oki thanks for fast replys ;)
    i will try a disk and check
     
  5. xIIJazza

    xIIJazza Gods divine one
    0/47

    Joined:
    Jun 7, 2011
    Messages:
    548
    Likes Received:
    149
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox
    Any luck man :)
     
  6. Dragomir

    Dragomir Newbie
    0/47

    Joined:
    Jan 3, 2012
    Messages:
    30
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    did not work :cry:
    froze me on start and gave a nice black screen :why:
     

Share This Page

Close