Can Anyone tell me the best way to use a Live profile on a RGH and still use it on a retail!!

IIEvolution85II Aug 19, 2012

  1. IIEvolution85II

    IIEvolution85II Gamerscore Wreckage :) Gold Subscriber
    0/47

    Joined:
    Aug 9, 2011
    Messages:
    4,881
    Likes Received:
    705
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    XPG all the Time!!!!
    Console:
    Xbox
    Hello,

    As the title says im a bit stumped here as ive put my live profile on a USB stick to change from RGH to Retail and vice versa but my profile goes corrupt everytime i put it on RGH.

    Can anyone help me with this please ;)
     
  2. PK89

    PK89 Lifetime Gold Lifetime Gold
    235/282

    Joined:
    Jun 12, 2011
    Messages:
    6,551
    Likes Received:
    2,005
    Trophy Points:
    235
    Gender:
    Male
    Console:
    Xbox One
    that shouldn't happen, i do that all the time! try to recover the profile to the usb and keep it there dont move it
     
  3. stoneraz

    stoneraz Newbie
    0/47

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Messages:
    285
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Manchester
    Console:
    Xbox

    Are you using fusion on your rgh?
     
  4. IIEvolution85II

    IIEvolution85II Gamerscore Wreckage :) Gold Subscriber
    0/47

    Joined:
    Aug 9, 2011
    Messages:
    4,881
    Likes Received:
    705
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    XPG all the Time!!!!
    Console:
    Xbox
    Why would i be using fusion as you use to to flash it to make it a RGH dont you??
     
  5. IIEvolution85II

    IIEvolution85II Gamerscore Wreckage :) Gold Subscriber
    0/47

    Joined:
    Aug 9, 2011
    Messages:
    4,881
    Likes Received:
    705
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    XPG all the Time!!!!
    Console:
    Xbox
    Ok mate cheers ill recover it now to USB and then try ;)
     
  6. stoneraz

    stoneraz Newbie
    0/47

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Messages:
    285
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Manchester
    Console:
    Xbox
    Hmmmm no fusion is the dev nand.
     
  7. IIEvolution85II

    IIEvolution85II Gamerscore Wreckage :) Gold Subscriber
    0/47

    Joined:
    Aug 9, 2011
    Messages:
    4,881
    Likes Received:
    705
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    XPG all the Time!!!!
    Console:
    Xbox
    Your kinda confusing me now lol. What has the dev nand gotta do with the profile corrupting as ive read people have no problem swapping between just need to find out what the problem is ;)

    The RGH ive got has already been done and i have no clue on how to do the reflashing nor do i have the tools
     
  8. actualmanx

    actualmanx Member
    25/47

    Joined:
    Feb 13, 2011
    Messages:
    200
    Likes Received:
    62
    Trophy Points:
    25
    Gender:
    Male
    Location:
    West Midlands
    Console:
    Xbox
    i use fusion it is a dev nand i use batch con flag remover to fix my currupt gamertag (if your not using fusion then you should not need to fix the gamertag)
     
  9. stoneraz

    stoneraz Newbie
    0/47

    Joined:
    Mar 1, 2011
    Messages:
    285
    Likes Received:
    35
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    Manchester
    Console:
    Xbox

    Ok sorry for confussing you bud. If you run just fsd and swap profile from rgh to retail. You should have no issues really with the profile going corrupt.

    Now if you run fusion dev kernel on your rgh and you profile swap your live profile it will go corrupt. To fix the profile just run it through batch con flag remover.

    Hope this helps :)
     
  10. IIEvolution85II

    IIEvolution85II Gamerscore Wreckage :) Gold Subscriber
    0/47

    Joined:
    Aug 9, 2011
    Messages:
    4,881
    Likes Received:
    705
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    XPG all the Time!!!!
    Console:
    Xbox
    Ahh right i get you now haha. Sorry im a bit of a noob when it comes to RGH stuff as im stilll learning :p. Slowly getting there but dont use my RGH as much as my retail ;)

    Sorted it just recovered GT onto USB and all is fine now ;)
     
  11. 4daforums

    4daforums Gold Member Gold Subscriber
    0/47

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    90
    Likes Received:
    9
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    I usually only sign in once the game I'm playing has been loaded and sign out when I'm done playing before going to any dashboard other than the stock one. A little inconvenient, yes, but never had a corrupted profile problem.
     

Share This Page

Close