Thread Status:
Not open for further replies.

Unresolved 360 revolution will not open.

TuzNindzya Jan 27, 2013

  1. Tu

    TuzNindzya Newbie
    0/47

    Joined:
    Oct 4, 2012
    Messages:
    21
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    ive re downloaded 360 revolution like 20 times and extracted it to my desktop but when i run it nothing happens, ive tried running it as admin and still nothing happens please help.
     
  2. Ro

    Rocky Guest

    Have you got the latest Net.Framework?
     
  3. Tu

    TuzNindzya Newbie
    0/47

    Joined:
    Oct 4, 2012
    Messages:
    21
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    i dont think so...
     
  4. Ro

    Rocky Guest

    Download it and try and we'll see if that works!
     
  5. slyfuldragon

    slyfuldragon 360Revolution Developer XPG Moderator
    195/282

    Joined:
    Nov 22, 2009
    Messages:
    1,792
    Likes Received:
    379
    Trophy Points:
    195
    Console:
    Xbox
    Don't forget to Run as Admin.
     
  6. Tu

    TuzNindzya Newbie
    0/47

    Joined:
    Oct 4, 2012
    Messages:
    21
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Xbox
    i got it to work, thanks!
     
  7. gl

    glenn252 Newbie
    0/47

    Joined:
    Oct 14, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Playstation 3
    i have the same problem too but my net is upto date its at 4.5 but it shows up at the bottem on the icon bar but wont start in a window
     
  8. IIEvolution85II

    IIEvolution85II Gamerscore Wreckage :) Gold Subscriber
    0/47

    Joined:
    Aug 9, 2011
    Messages:
    4,880
    Likes Received:
    705
    Trophy Points:
    0
    Gender:
    Male
    Location:
    XPG all the Time!!!!
    Console:
    Xbox
    Right click the icon and run as administrator and what operating system are you running it on???
     
  9. gl

    glenn252 Newbie
    0/47

    Joined:
    Oct 14, 2012
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0
    Console:
    Playstation 3
    im running window 7 home 64 bit. and yes i did trying running as admin. just does the same thing over and over.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page

Close